2014. december 17., szerda

4.rész


   Itt  a megígért másik rész....... Remélem tetszeni fog.

Calum szemszöge :

Megtaláltam. Tudtam,hogy bajban van. Tudtam,hogy meg kell kockáztatnom  és kimennem. És jól tettem. Hiszen most itt alszik a karjaimban az a lány akibe már első látásra beleszerettem.

-Calum Hood ! Te normális vagy ? Valaki félelmetesen sikongat,te meg fogod magad és az éjszaka közepén ki mész az erdőbe ?-Hát igen . Mikey tud komoly is lenni.
-SSSSSS...... Halkabban-mondtam,hiszen nem akartam,hogy ez a szépség felébredjen.
-SSSS ???? Te  mégis mi a f*szomért csitítgatsz minket ???????-kérdezte Luke üvöltve. Erre bennem is felment a pumpa...
-Képzeld azért csitítgatlak titeket,mert a kezemben éppen egy gyönyörű lány alszik, aki az erdőben sikongatott  .- nem üvöltöttem,csak suttogva magyaráztam. Aha,persze. Ha tényleg suttogtam volna,akkor ez az ismeretlen lány  nem kezdett volna el pislogni. A többiek pislogva meredtek rám,de engem ez nem érdekelt . Fogtam magam ( és a lányt) bementem a házba, át a nappalin, egyenesen a szobámba. Szerencsémre a lány vissza aludt,így megnyugodva tettem le az ágyamra. Nem takartam be,mert még át akartam öltöztetni . Hiszen mégsem akar egy ilyen nagy ruhában aludni. Vagy igen ?, Átmentem a húgom szobájába ( Mivel ez egy hatalmas ház,van nálunk saját szobája ) és elkezdtem kutakodni a ruhái között. Találtam egy fehér hálóing szerű valamit és vissza mentem a szobámba. Egyenesen a lányhoz mentem. Szerencsémre hason feküd így könnyű volt megszabadítanom ruhájától. Amint levettem róla az egybe ruhát ( vagy mit ) abban a pillanatban fordult hátról hasra. Istenem az a test. Beindultam. Nem ! Nem indultam be ! Nyugodt vagyok ! Ez csak egy lány ! Egy gyönyörű,szexi lány. Akaratom ellenére is közel hajoltam arcához. Megszagoltam a haját  ( fahéj illatú. ) és a bőrét (vaníllía illatú ) .  Ráadtam azt a fehér akármi,majd betakartam. A ruháját a székemre raktam,lekapcsoltam a villanyt és kimentem a szobából.

Sarah szemszöge :

Egy ismeretlen szobában vagyok. Egy szobában ahol sok a gitár . Felülök az ágyban,hogy még jobban körbe  tudjak nézni. A széken meglátom a ruhámat . Ha az ott van ,akkor mi van rajtam ? A  kérdésemre hamar választ  kaptam. De ,hogy került ez rám ?  Várjunk csak ! Én egy ideig a földön feküdtem,majd jött ő és az ölében vitt  valahová. Hát ezek szerint ide.  Mindegy ! Gyorsan felöltözök és már indulok is haza. Megy csináltam az ágyat, de amikor a takaróra való plédet raktam volna rá a  takaróra ki esett belőle egy füzet. Nem szokásom mások cuccaiban kutakodni ,de muszáj voltam  kideríteni mi van benne. Kinyitottam és egy csomó dalszöveget találtam benne. Az egyik dalszöveg nagyon megtetszett :
"Amnesia"

I drove by all the places we used to hang out getting wasted
I thought about our last kiss, how it felt the way you tasted
And even though your friends tell me you're doing fine

Are you somewhere feeling lonely even though he's right beside you?
When he says those words that hurt you, do you read the ones I wrote you?

Sometimes I start to wonder, was it just a lie?
If what we had was real, how could you be fine?

'Cause I'm not fine at all

I remember the day you told me you were leaving
I remember the make-up running down your face
And the dreams you left behind you didn't need them
Like every single wish we ever made
I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape

'Cause I'm not fine at all

The pictures that you sent me they're still living in my phone
I'll admit I like to see them, I'll admit I feel alone
And all my friends keep asking why I'm not around

It hurts to know you're happy, yeah, it hurts that you've moved on
It's hard to hear your name when I haven't seen you in so long

It's like we never happened, was it just a lie?
If what we had was real, how could you be fine?

'Cause I'm not fine at all

I remember the day you told me you were leaving
I remember the make-up running down your face
And the dreams you left behind you didn't need them
Like every single wish we ever made
I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape

If today I woke up with you right beside me
Like all of this was just some twisted dream
I'd hold you closer than I ever did before
And you'd never slip away
And you'd never hear me say

I remember the day you told me you were leaving
I remember the make-up running down your face
And the dreams you left behind you didn't need them
Like every single wish we ever made
I wish that I could wake up with amnesia
And forget about the stupid little things
Like the way it felt to fall asleep next to you
And the memories I never can escape

'Cause I'm not fine at all
No, I'm really not fine at all
Tell me this is just a dream
'Cause I'm really not fine at all


Szép szám. Szívesen meghallgatnám kisérettel.
-Szóval te vagy az a lány .-mondta valaki,mire az ajtó irányába néztem :

- Milyen lány ?-kérdeztem egy kissé meglepődve. Ez a srác hát khm. k*rva helyes.
-Az a lány aki miatt,tegnap este a haverom kiment,hogy megmentsen. -mondta miközben beljebb jött és maga mögött becsukta az ajtót.
-Engem miért kellett megmenteni ? -kérdeztem . Az addig oké,hogy szenvedtem,de  ők ezt honnan tudják ?
-Hát cicám,azért ,mert sikongattál az erdőben.-mondta majd leült mellém az ágyra. Én sikongatta ? Na persze .
-És miért sikongattam az erdőben ?
-Ezt nekem honnan kéne tudnom ?-kérdezte,majd végig simított arcomon-Azt nem tudom,hogy akkor miért sikongattál,de azt tudom,hogy most miért fogsz-mondta ,majd ledöntött az ágyra és elkezdett csókolgatni. Nem haboztam . Azonnal elkezdtem sikítani. - Én megmondtam. Hm, d finom az illatod.-Nem tudom ,miért,de amikor a mellem közé csókolt jól esett .amit sajnos egy hangos sóhajjal jeleztem-Tudtam,hogy élvezni fogod bébi.-amikor ezt kimondta elöntött a düh. Hogy miért ?  Ez egyszerű. Engem,ne csókolgasson senki. El tekintve attól,hogy magasabb nálam fogtam és pofon vágtam.
-Ribanc,-mondta majd a hajamnál fogva lehúzott az ágyról. Majd nem megütött amikor tökön rúgtam. A  váratlanul ért rúgásomnak hála össze görnyedve borult az ágyra. A következő pillanatban kinyílt az ajtó és Ő lépet be. Először rám nézet,majd a most már ülő fiúra.
-Luke, te meg mit keresel a szobámban ?
-Ja,hát öööööö. Gondoltam  megnézem,hogy felkelt-e már a lány.
-Aha. És mi volt ez a sikítás ?-kérdezte . Már nyitottam a szám,hogy elmondjam az igazságot ,de ekkor a Luke nevű fiú megszólalt.
-Ja,hát az úgy volt,hogy épp akkor kelt fel amikor  bejöttem. És amikor meglátott biztos megijedt.-hazudta Luke. Miközben mondta éreztem,hogy Ő engem néz. Istenem bárcsak tudnám mi a neve.
-Oké.-szólalt meg ő.-Akkor,most hozok neked......-kezdte miközben rám nézet
-Sarah-segítettem ki.
-Köszi. Szóval Sarah hozok neked egy ruhát amit feltudsz venni. Addig te Luke menj le reggelizni.-mondta majd kiment. Vártam,hogy Luke mikor megy ki. De ő nem ment,hanem odajött hozzám ,a fülemhez hajolt,majd bele súgott
-Ha bárkinek is elmondod ,hogy mi történt nagyon megbánod. Nyakamba csókolt,majd ki ment. Egy sóhajtás kíséretében ültem le az ágyra. 2 perccel később ő lépet be ruhákkal a kezében.
-Tessék ,vedd fel.-mondta miközben át adta a ruhákat. Miközben  értük nyúltam végig simított kézfejemen,ami egyből égni kezdett.-Egyébként Calum vagyok.-mondta-Én most,megyek ,de ha kész vagy  akkor nyugodtan sikíts.-mondta mosolyogva majd kiment,és becsukta az ajtót. Calum. Csak ez a név  járt a fejemben. A kezemre néztem, ami még mindig bizsergett. Ezután gyorsan felöltöztem, majd megnéztem magam a tükörben :


Pont az én méretem. Mindegy ! Mivel hangom még alig volt, ne sikítottam,hanem ki mentem  a szobából és meg sem álltam az ajtóig ami mögül hangokat hallottam. Most mit csináljak ? Menjek csak úgy be mintha ezer éve ezt csinálnám egy idegen lakásban ? Szerencsémre nem kellett sokat várnom ugyanis kinyílt az ajtó és egy lilás hajú fiú lépet ki rajta. Meglepődött,majd el   kiabálta magát,hogy Itt a csaj. Erre még 3 fejet láttam meg egy lányét, egy ismeretlen fiúét és Calum-ét.
-Csak,hogy lejöttél. Skacok  itt Sarah, a lány akit tegnap megmentettem. Sarah ők itt Asthon,  Mikey és a húgom  Mali.
-Sziasztok.-mondtam zavartan és kissé rekedten. A következő pillanatban a lány a nyakamba ugrott
-Úr Isten ! Jól vagy ? Nem esett semmi bajod, este ? -kérdezte miközben még mindig ölelt. Persze én is visszaöleltem
-Igen jól vagyok csak egy kicsit be vagyok be vagyok rekedve. -ezután a két fiú is köszönt ,persze ők is megöleltek,majd mondták,hogy csatlakozzak a reggelihez. A fiúk leültek az asztalhoz én pedig segítettem Malinak  megcsinálni a reggelit.

Calum szemszöge :

Szerencsémre a húgom nem haragudott meg,hogy kölcsön adtam a ruháját. Sőt igazából ő ajánlotta fel ezt. Egész este arról kérdezgetett miután kijött a szobámból ( bent volt,hogy megnézze ki az a lány akiről mesélek ) ,hogy mi történt vele. De nem tudtam. És ez elszomorít . Miközben néztem,ahogy készíti a reggelinket a szívem megtelt szerelemmel :


 ( a ruhát ne nézzétek - a szerk. )

Sarah szemszög :

Miközben segítettem éreztem Calum tekintetét magamon, amitől nagyot dobbant a szívem. Persze nem sokáig ,mert a következő pillanatban megérkezett Luke is. Először végig nézett a társaságon,majd egy pillanatra megállt a tekintette rajtam,meg nyalta ajkát,majd leült, szerencsémre nekem háttal. Mikor kész lett a reggeli és mindenkinek szedtünk leültem Mali mellé. Előre néztem,de megbántam,mert előttem Luke ült és engem nézett : 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése